AMI Consultancy

De cultuuromslag? Die begint op 5 oktober.

Je wilt eigenlijk niet horen dat de cultuuromslag die je in jouw organisatie wilt gaan doorvoeren lang gaat duren en moeilijk kan worden. Immers, het liefste rond je het volgende week vrijdag om 15:00 af. Toch? Nee, je weet zelf ook dat dat niet gaat lukken. Maar hoe zorg je nou als change leader ervoor dat zo’n veranderprogramma wel leuk blijft?

Daar hebben wij een boek over geschreven. Het heet ENGAGE! Een reisgids voor veranderavonturen. Met enige trots durven we te zeggen dat het ook best goed verkoopt. Het boek is zeker een goed hulpmiddel, met praktische tips en veel praktijkvoorbeelden. Maar nog leuker is het natuurlijk in een interactieve dag samen met de drie auteurs aan de slag te gaan met jouw eigen uitdagingen!

Daarom organiseren wij ENGAGE! De masterclass voor change leaders. Of je dus ons boek al hebt gelezen of niet, dit evenement mag je niet missen als je een echte change leader wilt worden. Want hier werk je samen met de auteurs, Woody, Raymond en Wouter een oplossing uit voor je eigen organisatie.

Na deze dag heb je een oplossing voor je eigen organisatie uitgewerkt die antwoord geeft op de volgende vragen:

  • Verandering is een avontuur, dat wil niet iedereen. Hoe kun je een richting vinden die aanspreekt en raakt?
  • Hoe bouw je een cultuur die de strategie van je organisatie optimaal ondersteund?
  • Hoe start je een beweging op en hoe hou je die in stand?

DOELGROEP:

Voor wie is ENGAGE! De Masterclass voor Change Leaders?  Iedereen is natuurlijk welkom maar qua kennis en niveau richten wij ons vooral op Change agents, Veranderleiders, Programma managers, HR directors, Executives, Project managers en Project directors

Wil jij ook beginnen met de cultuuromslag op 5 oktober? Schrijf je dan hier alvast in.

De toegangsprijs is € 395,- exclusief BTW.