AMI Consultancy

Josee van Linschoten

Een sterk geloof in de kracht van groepen mensen en de kracht van diversiteit binnen een groep is een van de drijfveren achter mijn werk als consultant op het gebied van mens en samenwerking. Bewust van de toevalligheid waarmee je op een bepaalde plek op de wereld in een bepaalde omgeving wordt geboren, en de invloed die dat heeft op kansen en mogelijkheden, geloof ik ook in de kracht van een individu en wijs ik mensen op hun eigen keuzes.

Een (organisatie) verandering teweeg brengen kan alleen wanneer je gelooft dat het écht beter wordt, voor iedereen. Respect voor elkaar en elkaars positie, een goed verhaal en doorzettingsvermogen doen de rest. Daar help ik graag bij, om het voor iedereen beter te maken, met niet aflatende energie en gedrevenheid. Steeds aftastend ‘geven we nog de juiste boodschap, zijn we nog met het goede bezig’

De kracht van een georganiseerde groep mensen is groot, de invloed op hun omgeving evenredig. Ook wanneer we ons niet bewust zijn van deze kracht heeft zij gevolgen, laten we er dan bewust iets goeds mee doen. Samen wordt alles beter.

Josee van Linschoten