AMI Consultancy
"Jullie hebben ons aan het denken gezet  Geholpen met het zetten van de eerste stap in het vormen van een team"
Corné Hoogerdijk - DSMCorné Hoogerdijk, Global HR Business Partner Operations DSM
"De mensen van AMI slagen er bijzonder goed in, om een sfeer te creëren waarin mensen bereid zijn om wat ze zijn te parkeren. Dan opeens ontstaat er ruimte voor wie je bent. De gesprekken die je dan voert zijn zoveel mooier."
Rebecca Appelman - Volker Stevin InternationalRebecca Appelman, QHSE Manager Volker Stevin International
"AMI is in staat geweest projectmedewerkers en stakeholders te laten nadenken en reflecteren op leerervaringen en hun eigen rol.  Zo helder hadden we het zelf niet boven water kunnen krijgen. De wijze waarop ‘evaluatie on the job’ is toegepast, heeft een versnelling gegeven in het proces en het uiteindelijke resultaat."
Melanie Nissink - RijkswaterstaatMelanie Nissink, Manager Omgevingszaken - Alliantie A2 Hooggelegen Rijkswaterstaat
"In ons safety en change programma vonden wij in AMI een persoonlijke en vakkundige ondersteuning door mensen die hun hart hun kompas durven te laten zijn. Dat was precies de ondersteuning die wij zochten."
Martijn Smitt - BAM InfraMartijn Smitt, Directeur BAM Infra

"De coaching van AMI Consultancy heeft me anders laten kijken naar mijn interactie/situaties met anderen. De open dialogen met mijn coach hebben mij inzicht gegeven in mijn eigen rol, aandeel en reflexen hierin. Het verkennen en ervaren van alternatieve insteken heeft mij geholpen me tijdens gesprekken beter in te leven in de denkwijze van de ander. Dat maakt me effectiever als projectmanager in het complexe veld van stakeholders en helpt me betere resultaten te behalen die al de betrokken partijen als waardevol ervaren."

Gerrit Smit - Volker Stevin InternationalGerrit Smit, Sr. Project Manager Volker Stevin International

Partners

Dit zijn de partners en kennisinstituten waar we op dit moment mee samenwerken

Samenwerkende partners

Kennisinstituten