AMI Consultancy

Ons D.N.A.

Wij geloven dat mensen het hart van iedere organisatie vormen.

Dat duurzame verandering alleen via mensen te realiseren is en dat het samenspel met mensen het verschil maakt. Wij bewegen mensen om verantwoordelijkheid te nemen. Voor de eigen ontwikkeling en die van de collega’s. Voor een project of programma, het eigen team of in de organisatie.

Love

Wij houden van ons vak, van onze collega’s en de klanten en relaties waar we mee aan het werk mogen. Liefde is de basis voor bijzondere prestaties.

Learn

Wij zien leren als de kerncompetentie om succes te kunnen hebben in de dynamische wereld waar wij ons met onze klanten in begeven. Leren om het anders en beter te zien.

Lead

Wij helpen mensen met het leiden van organisaties. Zo nemen wij waar nodig het voortouw in de projecten met de klant, zonder het proces over te nemen. Liever, helpen wij met sturen. Daarnaast vinden wij het uitermate belangrijk dat wij ook leidend zijn in onze kennis over de thema's, projecten, veiligheid, cultuurverandering waar wij ons mee bezighouden.

Way of Working

In alles wat we doen werken we aan verbinding en mobiliseren we mensen om samen te presteren en te leren.

We zorgen ervoor dat doelen betekenisvol worden en geven mensen het vertrouwen dat ze die doelen kunnen realiseren. We bereiken echte verandering door mensen in beweging te brengen en hart en hoofd met elkaar te verbinden. We hebben onze eigen inhoudelijke ‘concepten’ die we hanteren en blijven vernieuwen met onze klanten en door middel van onderzoek: projectsucces & engage! Wij houden ervan om onze opdrachten projectmatig op te pakken. We gaan snel ‘on the job’ samen aan de slag; in co-creatie.

Verbinden

van mensen aan doelstellingen en aan elkaar.

Mobiliseren

van mensen om verantwoordelijkheid te nemen en initiatief te nemen.

Waarmaken

van de ambities van jezelf, de organisatie en of het project.